Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
24 September 2016 tot 1 January 1970
14:00 - 16:30

Expositie van Beeldkracht Oisterwijk

Meer info

Expositie van Beeldkracht Oisterwijk

24 September 2016
14:00

Informatie

De expositie van Beeldkracht Oisterwijk op deze zondag is tevens de afsluiting van de Alzheimerweek in Oisterwijk. U bent van harte welkom van 14.00-16.30. Tijdens deze feestelijke finissage zal Burgemeester Hans Janssen worden geportretteerd door enkele cursisten. Zij laten hun kijk op de ander zien, maar worden ook zelf in beeld gebracht door Nol Havens (fotograaf).

Onder het genot van een drankje kunt u genieten van bijzondere, expressieve, ingetogen en hartverwarmende werken.  De “kunstenaars” zijn aanwezig en hopen u te ontmoeten.

Sinds medio mei 2015 bestaat er in Oisterwijk een kunstatelier voor mensen met dementie/ geheugenproblemen. Wekelijks komen de deelnemers naar het atelier om te tekenen en te schilderen; naar de waarneming, naar de verbeelding, werkend vanuit een materiaal of vanuit een beeldaspect.  De begeleiding van het creatieve proces van  de deelnemers is in handen van een professioneel beeldend  kunstenaar die ondersteund wordt door een team betrokken vrijwilligers.

Beeldkracht gaat uit van wat er nog wél kan. Mensen geven vorm aan hun leefwereld en emoties in beelden, komen met elkaar in contact en communiceren over waar men mee bezig is.  De deelnemers verrassen zichzelf en hun omgeving door het prachtige werk dat ontstaat en hopen ook u te verrassen en te beroeren!

Meer informatie via Ellen Geerts beeldkracht@ellengeerts.nl

Meer evenementen bekijken?

11 December 2022
14:30

Sfeerconcert – Melos

Zanggroep Melos wil u graag vermaken in afwachting van het Kerstfeest. Mooie liederen, zoals The Family Tree worden afgewisseld met kerstliederen. Onder leiding van de enthousiaste dirigent Arjan Kooijmans en Wouter Bruinsma, pianist, voor de muzikale begeleiding. Zo krijgt ...

Lees meer
17 December 2022
15:00

Kerstconcert – Zang & Vriendschap

Een concert in kersttijd in het mooie Lodewijkskerkje geeft een extra dimensie aan het zingen. Zang en Vriendschap hoopt met dit concert het publiek een fijne middag te bezorgen en een, voor ieder persoonlijke, juiste kerstsfeer te brengen. ...

Lees meer