Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
24 September 2016 tot 1 January 1970
14:00 - 16:30

Expositie van Beeldkracht Oisterwijk

Meer info

Expositie van Beeldkracht Oisterwijk

24 September 2016
14:00

Informatie

De expositie van Beeldkracht Oisterwijk op deze zondag is tevens de afsluiting van de Alzheimerweek in Oisterwijk. U bent van harte welkom van 14.00-16.30. Tijdens deze feestelijke finissage zal Burgemeester Hans Janssen worden geportretteerd door enkele cursisten. Zij laten hun kijk op de ander zien, maar worden ook zelf in beeld gebracht door Nol Havens (fotograaf).

Onder het genot van een drankje kunt u genieten van bijzondere, expressieve, ingetogen en hartverwarmende werken.  De “kunstenaars” zijn aanwezig en hopen u te ontmoeten.

Sinds medio mei 2015 bestaat er in Oisterwijk een kunstatelier voor mensen met dementie/ geheugenproblemen. Wekelijks komen de deelnemers naar het atelier om te tekenen en te schilderen; naar de waarneming, naar de verbeelding, werkend vanuit een materiaal of vanuit een beeldaspect.  De begeleiding van het creatieve proces van  de deelnemers is in handen van een professioneel beeldend  kunstenaar die ondersteund wordt door een team betrokken vrijwilligers.

Beeldkracht gaat uit van wat er nog wél kan. Mensen geven vorm aan hun leefwereld en emoties in beelden, komen met elkaar in contact en communiceren over waar men mee bezig is.  De deelnemers verrassen zichzelf en hun omgeving door het prachtige werk dat ontstaat en hopen ook u te verrassen en te beroeren!

Meer informatie via Ellen Geerts beeldkracht@ellengeerts.nl

Meer evenementen bekijken?

26 May 2024
14:30

Concert door Ensemble VIJF!

VIJF! speelt klassieke muziek op nét een andere wijze. De gouden combinatie van harp, fluit, fagot, hobo en viool maakt VIJF! tot een uniek ensemble met een verrassend, afwisselend repertoire en een breed palet aan klankkleuren. En omdat ...

Lees meer
9 June 2024
14:00

Zanggroep Melos: 40-jarig jubileum concert

Melos, onder leiding van dirigent Arjan Kooijmans, biedt u een gezellige middag met muziek, koffie/thee en lekkers in de pauze én nog een loterij! Daarmee viert zij haar 40-jarig bestaan. Ook is er nog een verrassingsoptreden van iemand ...

Lees meer