Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
28 July 2018 tot 1 January 1970
14:00 - 16:30

Expositie: “Vertellen in kleur” door Detje van Campen

Meer info

Expositie: “Vertellen in kleur” door Detje van Campen

28 July 2018
14:00

Informatie

ZomerZon 2018 – Expositie in het monumentale kerkje

Op deze zaterdagmiddag exposeert Detje van Campen-Wouters haar schilderijen in het Lodewijkskerkje.

Zij woont en werkt in Oisterwijk en kreeg haar opleiding aan de kunstacademie in Tilburg (1954-1958). Zij werkt op een directe manier vanuit haar typische eigen gevoel en impressies waarin kleuren altijd leidend zijn. Dit maakt de schilderijen van Detje zo herkenbaar en uniek. Soms zijn haar doeken slechts enkele subtiele veegjes, die realisme benaderen, dan weer sprekende abstracte vormen.

Detje exposeert slechts zeer selectief. Haar laatste tentoonstelling was in Diessen (2004). Velen zullen na een bezoek aan Diessen bevestigen dat het jammer is dat deze doeken zolang voor de buitenwereld verborgen zijn gebleven.

De deuren van het kerkje staan de zaterdagmiddagen in de zomer open. Neem een kijkje binnen, laat u verrassen door het kerkje en door de kunst; vrije entree.

Meer evenementen bekijken?

11 December 2022
14:30

Sfeerconcert – Melos

Zanggroep Melos wil u graag vermaken in afwachting van het Kerstfeest. Mooie liederen, zoals The Family Tree worden afgewisseld met kerstliederen. Onder leiding van de enthousiaste dirigent Arjan Kooijmans en Wouter Bruinsma, pianist, voor de muzikale begeleiding. Zo krijgt ...

Lees meer
17 December 2022
15:00

Kerstconcert – Zang & Vriendschap

Een concert in kersttijd in het mooie Lodewijkskerkje geeft een extra dimensie aan het zingen. Zang en Vriendschap hoopt met dit concert het publiek een fijne middag te bezorgen en een, voor ieder persoonlijke, juiste kerstsfeer te brengen. ...

Lees meer