Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
12 July 2017
19:30

Zomeravond concert – Elkerlyc Speellieden

Meer info

Zomeravond concert – Elkerlyc Speellieden

12 July 2017
19:30

Informatie

 

De Elckerlyc-speellieden brengen ook deze zomer weer hun muzikale klanken in Oisterwijk. De liedekens en muziekskes uit de Brabantse en Vlaamse Kempen kunt u horen in een programma dat geheel in het teken van de zomer staat.

Het Sint Annafeest, de Zomerwende, Oogstpotpourri, de dans rond het brandend pattatenloof en vele andere muziekskes zullen zij ten gehore brengen in een bonte mengeling van verschillende muziekinstrumenten.

Deze avond zijn de doedelzak, draailier en trekzak vertegenwoordigd, maar ook hedendaagse instrumenten als hobo, klarinet, cornet accordeon en gitaar ontbreken niet.

Een zeer gevarieerd programma in de traditie van het culturele erfgoed van onze streek. Aanvang 19.30 uur, Kerkstraat 64 te Oisterwijk. Bij mooi weer spelen zij buiten op de binnenplaats; bij minder mooi weer in het kerkje. De speellieden vragen na afloop een vrijwillige bijdrage.

Meer evenementen bekijken?

29 October 2023
14:30

Yoga & Pianoconcert – Let’s Yoga Oisterwijk

Het  yoga concert wordt door Donate van Let’s Yoga Oisterwijk samen met haar man Erik georganiseerd. Ze hebben hun krachten gebundeld door hun passies te verbinden: yoga en pianospelen. Een bijzondere ervaring waar de klanken van het pianospel je nog meer ...

Lees meer
3 December 2023
14:30

Elckerlyc Speellieden – Adventsconcert

Met het blazen op de midwinterhoorn beginnen de Elckerlyc Speellieden traditiegetrouw met hun adventsconcert. Dit instrument heeft een prachtig sonoor geluid, zeker als je het op een winterse avond in de bossen en over de velden hoort schallen. ...

Lees meer