Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
12 July 2017
19:30

Zomeravond concert – Elkerlyc Speellieden

Meer info

Zomeravond concert – Elkerlyc Speellieden

12 July 2017
19:30

Informatie

 

De Elckerlyc-speellieden brengen ook deze zomer weer hun muzikale klanken in Oisterwijk. De liedekens en muziekskes uit de Brabantse en Vlaamse Kempen kunt u horen in een programma dat geheel in het teken van de zomer staat.

Het Sint Annafeest, de Zomerwende, Oogstpotpourri, de dans rond het brandend pattatenloof en vele andere muziekskes zullen zij ten gehore brengen in een bonte mengeling van verschillende muziekinstrumenten.

Deze avond zijn de doedelzak, draailier en trekzak vertegenwoordigd, maar ook hedendaagse instrumenten als hobo, klarinet, cornet accordeon en gitaar ontbreken niet.

Een zeer gevarieerd programma in de traditie van het culturele erfgoed van onze streek. Aanvang 19.30 uur, Kerkstraat 64 te Oisterwijk. Bij mooi weer spelen zij buiten op de binnenplaats; bij minder mooi weer in het kerkje. De speellieden vragen na afloop een vrijwillige bijdrage.

Meer evenementen bekijken?

11 December 2022
14:30

Sfeerconcert – Melos

Zanggroep Melos wil u graag vermaken in afwachting van het Kerstfeest. Mooie liederen, zoals The Family Tree worden afgewisseld met kerstliederen. Onder leiding van de enthousiaste dirigent Arjan Kooijmans en Wouter Bruinsma, pianist, voor de muzikale begeleiding. Zo krijgt ...

Lees meer
17 December 2022
15:00

Kerstconcert – Zang & Vriendschap

Een concert in kersttijd in het mooie Lodewijkskerkje geeft een extra dimensie aan het zingen. Zang en Vriendschap hoopt met dit concert het publiek een fijne middag te bezorgen en een, voor ieder persoonlijke, juiste kerstsfeer te brengen. ...

Lees meer