Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
12 July 2017
19:30

Zomeravond concert – Elkerlyc Speellieden

Meer info

Zomeravond concert – Elkerlyc Speellieden

12 July 2017
19:30

Informatie

 

De Elckerlyc-speellieden brengen ook deze zomer weer hun muzikale klanken in Oisterwijk. De liedekens en muziekskes uit de Brabantse en Vlaamse Kempen kunt u horen in een programma dat geheel in het teken van de zomer staat.

Het Sint Annafeest, de Zomerwende, Oogstpotpourri, de dans rond het brandend pattatenloof en vele andere muziekskes zullen zij ten gehore brengen in een bonte mengeling van verschillende muziekinstrumenten.

Deze avond zijn de doedelzak, draailier en trekzak vertegenwoordigd, maar ook hedendaagse instrumenten als hobo, klarinet, cornet accordeon en gitaar ontbreken niet.

Een zeer gevarieerd programma in de traditie van het culturele erfgoed van onze streek. Aanvang 19.30 uur, Kerkstraat 64 te Oisterwijk. Bij mooi weer spelen zij buiten op de binnenplaats; bij minder mooi weer in het kerkje. De speellieden vragen na afloop een vrijwillige bijdrage.

Meer evenementen bekijken?

26 May 2024
14:30

Concert door Ensemble VIJF!

VIJF! speelt klassieke muziek op nét een andere wijze. De gouden combinatie van harp, fluit, fagot, hobo en viool maakt VIJF! tot een uniek ensemble met een verrassend, afwisselend repertoire en een breed palet aan klankkleuren. En omdat ...

Lees meer
9 June 2024
14:00

Zanggroep Melos: 40-jarig jubileum concert

Melos, onder leiding van dirigent Arjan Kooijmans, biedt u een gezellige middag met muziek, koffie/thee en lekkers in de pauze én nog een loterij! Daarmee viert zij haar 40-jarig bestaan. Ook is er nog een verrassingsoptreden van iemand ...

Lees meer