Stichting Lodewijkskerkje Oisterwijk
13 January 2018
20:00

Neva Ensemble uit St. Petersburg

Meer info
NEVA Esemble

Neva Ensemble uit St. Petersburg

13 January 2018
20:00

Informatie

Het bij velen reeds bekende Neva-ensemble geeft ook dit jaar weer een concert in het Lodewijkskerkje tijdens hun tournee van begin december tot half januari door heel Nederland.
Het Russische klein koor (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt een paar liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland. Het concert wordt afgesloten, begeleid door de pianiste, met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische)componisten. Als ensemble, maar ook als solisten staat het Neva-ensemble bekend om hun zuivere vocale prestaties.

Bij voorgaande concerten (ze zijn voor de 24e keer in ons land) kregen zij veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. Dit blijkt niet alleen uit de vele trouwe toehoorders , maar ook uit de media aandacht. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan hen besteed en een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten eens “De muzikale tovenaars uit Rusland”.

Het concert is gratis; na afloop staan de zangers zelf aan de deur om de mondelinge- en geldelijke waarderingen in ontvangst te nemen.

Voor meer informatie, ValeryaMatigulina, 072-5128555, www.neva-ensemble.narod.ru

 

Meer evenementen bekijken?

26 March 2023
14:30

Voorjaarsconcert – Elckerlyc Speellieden

...... Goedemorgen mooie bloem, waar kom jij vandaan.” Zo beginnen de Elckerlyc-speellieden hun voorjaarsconcert gevolgd door een keur van liedekens en speelstukjes uit de Brabantse en Vlaamse Kempenstreek. Zoals gewoonlijk begeleiden zij zichzelf op een groot aantal verschillende ...

Lees meer
23 April 2023
14:30

Yoga & Pianoconcert – Let’s Yoga Oisterwijk

Het  yoga concert wordt door Donate van Let’s Yoga Oisterwijk samen met haar man Erik georganiseerd. Ze hebben hun krachten gebundeld door hun passies te verbinden: yoga en pianospelen. Een bijzondere ervaring waar de klanken van het pianospel ...

Lees meer